Albóndigas de pollo con salsa de cebolla

Albóndigas de pollo con salsa de cebolla

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Albóndigas de pollo con salsa de cebolla. It is one of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas de pollo con salsa de cebolla is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It is easy, it's fast, it tastes delicious. They're nice and they look fantastic. Albóndigas de pollo con salsa de cebolla is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de pollo con salsa de cebolla, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de pollo con salsa de cebolla delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de pollo con salsa de cebolla using 14 ingredients and 8 steps. Here is how you cook it.

Unas albóndigas deliciosas con especias RAS EL HANOUT,
en una suave salsa de cebolla, realmente deliciosas y además
muy fáciles de hacer.

Ingredients and spices that need to be Get to make Albóndigas de pollo con salsa de cebolla:

  1. 700 gramos pollo (mejor si son piernas deshuesadas)
  2. 3 cucharadas pan rallado
  3. 2 cucharaditas Ras el hanout
  4. 1 huevo
  5. 1 chorrito leche
  6. Harina de trigo
  7. Sal
  8. 2 cebollas
  9. 2 dientes ajo
  10. 1 litro caldo de pollo
  11. 1 cucharadita curry en polvo
  12. 1 cucharadita Maizena
  13. 1 hoja laurel
  14. Aceite de oliva virgen extra

Steps to make to make Albóndigas de pollo con salsa de cebolla

  1. Picamos el pollo con la picadora. Yo esta vez he utilizado pechugas de pollo pero salen un poco más secas, mi recomendación es utilizar muslos de pollo, pidiendo a la dependienta que nos los deshuese y nos quite la piel, luego tan sólo tendremos que picarlos en casa con la picadora pero con los muslos salen las pechugas más melosas y no tan secas como con la pechuga.
  2. En un bol preparamos la mezcla de las albóndigas y pondremos el pollo picado, el Ras El Hanout, sal a nuestro gusto, el pan rallado, la leche y el huevo previamente batido. Mezclamos todo muy bien durante unos minutos para que nos quede una mezcla homogénea, tapamos con papel film y yo lo dejo de un día para otro en la nevera reposando para que la mezcla coja bien todos los sabores.
  3. Al día siguiente, lo primero freír las albóndigas. Cogemos porciones de la mezcla, hacemos bolas, las pasamos por harina y las freímos en abundante aceite de oliva virgen hasta que las veamos doraditas. En ese momento las sacamos, las ponemos en un plato encima de papel absorbente y reservamos.
  4. Ahora prepararemos la salsita de cebolla. Pelamos y picamos el ajo y la cebolla bien pequeño (yo lo he picado con la picadora), y lo ponemos a freír en una cazuela con aceite de oliva virgen extra, lo dejamos hasta que se dore.
  5. Añadimos el caldo de pollo y la hoja de laurel y cocinamos a fuego medio 10 minutos.
  6. Disolvemos la cucharadita de curry y la de Maizena en un poco de agua fría para que no haya grumos, lo añadimos a la cazuela, removemos para que se integre bien y cocinamos 10 minutos más hasta que se espese un poco.
  7. Es el momento de añadir las albóndigas a la salsa, y las dejamos que se cocinen unos 20 minutos a fuego medio y removiendo de vez en cuando. Pasados los 20 minutos ya estarán listas.
  8. Servir acompañadas o bien de arroz hervido o de patatas fritas aparte y añadidas al plato en el momento de servir. Espectaculares!!

As your experience as well as self-confidence grows, you will locate that you have extra all-natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you wish to serve a dish that makes use of fewer or even more components or is a little more or less spicy, you can make straightforward modifications to accomplish this objective. Simply put, begin making your recipes promptly. When it comes to fundamental cooking skills for novices you do not require to learn them however just if you understand some straightforward cooking techniques.

This isn't a complete overview to fast and very easy lunch recipes however its great something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty dishes for your family members without doing way too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up for this special food Recipe of Perfect Albóndigas de pollo con salsa de cebolla. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas en salsa

Albóndigas de brócoli, zanahoria, queso y cebolla

Guiso de pollo