Albóndigas al vino blanco

Albóndigas al vino blanco

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas al vino blanco. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas al vino blanco is one of the most well liked of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes delicious. They're fine and they look wonderful. Albóndigas al vino blanco is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas al vino blanco, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas al vino blanco delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas al vino blanco using 11 ingredients and 10 steps. Here is how you cook it.

Esta es una receta personal que me encanta hacer cuando mis amigos vienen a cenar a casa. Es una receta fácil y rápida que tiene un resultado estupendo. Espero que la disfrutéis y que os animéis a hacerla.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas al vino blanco:

  1. 250 gramos carne picada
  2. 2 cebollas
  3. 1 diente ajo
  4. 1 pastilla avecrem
  5. 1 Huevo
  6. Perejil
  7. Vino blanco
  8. Pan rallado
  9. Harina
  10. Sal
  11. Pimienta molida

Steps to make to make Albóndigas al vino blanco

  1. Troceamos una de las cebollas y picamos el diente de ajo.
  2. Añadimos en el vaso batidor la cebolla picada, el diente de ajo, un poco de perejil fresco, un huevo, una pastilla de avecrem, una pizca de sal, una pizca de pimienta molida y un vaso de vino blanco (250ml). Batimos hasta que esté todo bien triturado.
  3. Colocamos en un bol la carne picada y añadimos la mezcla del vaso batidor. Mezclamos bien y dejamos reposar durante unas horas. Cuanto más tiempo lo dejemos, más sabor tendrán las albóndigas una vez hechas.
  4. Tras esperar el tiempo indicado, añadimos pan rallado poco a poco mientras lo mezclamos con la carne hasta conseguir una mezcla pastosa.
  5. Con ayuda de una cuchara, hacemos bolas pequeñas con la masa resultante y las pasamos por harina.
  6. Las albóndigas pueden freírse antes de seguir con la receta, pero en mi caso no las he frito.
  7. Cortamos una cebolla en láminas y separamos todos los aros.
  8. Calentamos una olla con un poco de aceite de oliva y sofreímos la cebolla. Cuando esté pochada, añadimos las albóndigas y las marcamos un poco.
  9. Cuando estén cogiendo un poco de color, añadimos un vaso de vino blanco y medio vaso de agua.
  10. Salpimentamos al gusto, teniendo en cuenta que las albóndigas ya llevan un poco de sal, y dejamos reducir, moviendo de vez en cuando.

As your experience and also self-confidence expands, you will discover that you have extra natural control over your diet regimen and adapt your diet regimen to your personal tastes with time. Whether you intend to serve a recipe that utilizes fewer or more ingredients or is a little more or less hot, you can make basic modifications to accomplish this objective. To put it simply, begin making your dishes on schedule. When it comes to standard food preparation abilities for novices you do not require to learn them however only if you master some straightforward food preparation strategies.

This isn't a total guide to quick and also simple lunch recipes however its excellent something to chew on. With any luck this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food Recipe of Ultimate Albóndigas al vino blanco. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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