Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías

Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías

Hey everyone, it is me again, Dan, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías. It is one of my favorites food recipes. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías is one of the most favored of current trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It is simple, it's quick, it tastes yummy. They are nice and they look fantastic. Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías is something which I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías using 10 ingredients and 7 steps. Here is how you can achieve that.

Amo las albóndigas y me gusta variar los sabores pero esta vez fueron muy simples para estar poco tiempo en la cocina por el calor. Les cuento mis truquitos para cocinarlas bien por fuera y por dentro. 😉 #anticalor

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías:

  1. 500 g carne picada
  2. 1 cebolla
  3. 1 huevo
  4. 1 cucharada pan rallado + extra para rebozar
  5. 1 cucharada pimentón ahumado
  6. 1 cta orégano
  7. Sal a gusto
  8. 2 papas medianas
  9. 1 zanahoria
  10. 1 cucharada mayonesa + 2 cucharadas de aceite

Instructions to make to make Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías

  1. Colocamos la carne en un bowl y agregamos huevo, cebolla picada, unas 2 cucharadas de leche, pan rallado y condimentamos.
  2. Mezclamos muy bien con un tenedor. La trabajamos bastante pisando como si fuera puré y mezclando para que el pan rallado absorba los líquidos y quede una mezcla que podamos trabajar con las manos.
  3. Con las manos formamos bolitas del tamaño deseado. Yo las hago más bien chicas para que se frían bien por dentro. Se pueden hacer más grandes y también más chicas. Las rebozamos con pan rallado. Al pasarlas apretar bien cada bolita.
  4. Colocamos aceite en una sartén de modo que cubra 1/3 de la albóndiga. Cuando las sumergimos en el aceite ya caliente este va a subir casi hasta el medio. El fuego debe ser moderado. Lo calentamos y bajamos a temperatura moderada, si está muy caliente se va a dorar enseguida, o quemar.
  5. Freímos unos 4 a 5 minutos. Damos vuelta (con pinza o 2 tenedores) y freímos otros 4 minutos. Bajamos a mínimo y tapamos. En pocos minutos más le clavamos un palillo y no debe salir sangre.
  6. Las colocamos sobre papel absorbente.
  7. Para acompañar hervimos 2 papas medianas, 1 zanahoria cortado en cubitos chicos. Dejamos enfriar. Yo ni bien estuvo cocido todo lo pasé por agua fría y lo dejé en la heladera. Agregamos las arvejas y condimentamos con un poquito de sal, unas cucharadas de aceite y 1 cucharada de mayonesa. Con el agregado de aceite da la sensación de que tiene mucha mayonesa, pero no! 😉

As your experience and also confidence expands, you will certainly find that you have much more natural control over your diet and also adapt your diet regimen to your individual preferences in time. Whether you wish to serve a dish that makes use of fewer or more components or is a bit more or less spicy, you can make easy modifications to attain this objective. In other words, start making your recipes promptly. When it comes to standard cooking skills for novices you don't require to learn them yet just if you grasp some basic food preparation strategies.

This isn't a total guide to quick and very easy lunch dishes but its great something to chew on. Ideally this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Ultimate Albóndigas simples con ensalada rusa menos calorías. Thank you very much for reading. I am confident you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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