Albóndigas con sepia
Hey everyone, it's Jim, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a distinctive dish, Albóndigas con sepia. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas con sepia is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It's easy, it is fast, it tastes yummy. Albóndigas con sepia is something that I've loved my whole life. They're fine and they look wonderful.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas con sepia, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con sepia delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
To get started with this particular recipe, we have to prepare a few components. You can cook Albóndigas con sepia using 13 ingredients and 9 steps. Here is how you cook that.
Es un plato que se tarda unos 70 minutos, no es muy difícil de elaborar y se lo pueden entre dos personas. Lo único complicado es que la sepia a la hora de limpiarla y cortar las partes de la sepia hay que hacerlo con mucho cuidado, porque la melsa (tinta de la sepia) es frágil.
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con sepia:
- 600 gr sepia
- 250 gr carne picada de cerdo
- 250 gr carne picada de vaca
- 50 gr guisantes
- 200 gr cebolla
- 100 gr tomate
- 1 vaso leche
- 1 ajo
- 1 huevo
- 3 vasos harina
- 0 '2 dl aceite de oliva
- 1 trozo pan
- 50 gr avellanas
Steps to make to make Albóndigas con sepia
- Primero de todo, necesitaremos los ingredientes que hay en la foto para ejecutar el plato.
- El siguiente paso, será limpiar bien la sepia, quitando el capón, y si es posible retirar la melsa de la sepia.
- Después de haber limpiado la sepia, empezaremos hacer un sofrito, troceando a taquitos el tomate, la cebolla y un diente de ajo.
- Para hacer el sofrito, lo primero que echaremos será la cebolla, hasta que quede un poco dorado, pero después echarle el tomate y el diente de ajo. Tendremos que ir poniendo agua sobre el sofrito, pero evitando que se reduzca
- Con la sepia, lo que hice fue trocearla y echarla en la plancha para que sacará la cantidad de agua que contiene la sepia. Se sacará la sepia de la plancha hasta que hay sacado toda la cantidad de agua y que quede dorada.
- Cuando ya hayamos hecho la sepia, empezaremos hacer la carne picada, que será darles la forma de las albóndigas para después mojarla con un poco de leche, para que queden esponjosas, después un poco de harina, huevo y pan rallado, para después freírlas.
- Luego, echamos la sepia junto con el sofrito para que coja sabor la sepia, y seguiremos incorporando un poco de agua.
- Cuando veamos que el sofrito le queda 10 minutos para acabar le echamos un poco de tinta de sepia y los guisantes que tardan 10 minutos.
- Finalmente, el plato tendría que quedar así, pero con las almendras con lo que hice fue hacer una crema, añadiendo un poco de leche y poca cantidad de aceite, de manera que quedará cremosa
As your experience and also confidence expands, you will locate that you have more all-natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your individual preferences gradually. Whether you intend to serve a dish that uses fewer or more active ingredients or is a bit basically spicy, you can make straightforward adjustments to accomplish this goal. Simply put, begin making your dishes promptly. When it comes to basic food preparation abilities for novices you do not require to learn them however just if you master some easy cooking techniques.
This isn't a complete guide to quick and also very easy lunch dishes however its good food for thought. With any luck this will certainly get your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your household without doing a lot of heavy meals on your trip.
So that's going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Homemade Albóndigas con sepia. Thank you very much for your time. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment