Albóndigas con salsa de mahonesa

Albóndigas con salsa de mahonesa

Hello everybody, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas con salsa de mahonesa. One of my favorites food recipes. This time, I'm gonna make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albóndigas con salsa de mahonesa is one of the most popular of current trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It is simple, it's fast, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Albóndigas con salsa de mahonesa is something that I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con salsa de mahonesa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con salsa de mahonesa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can have Albóndigas con salsa de mahonesa using 16 ingredients and 5 steps. Here is how you can achieve it.

Esta receta la preparaba mi madre cuando era niña y nos encantaba. Tiene un toque de mahonesa y un toque de limón. Una salsa diferente. Espero que os guste.

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas con salsa de mahonesa:

  1. 500 gramos ternera picada
  2. 1 diente ajo
  3. Perejil
  4. 1 chorro leche (un decilitro más o menos)
  5. 3 cucharadas pan rallado
  6. Pimienta
  7. Sal
  8. Nuez moscada
  9. 1 huevo
  10. Aceite de oliva
  11. Harina
  12. 1/2 cebolla
  13. Mahonesa
  14. Zumo de medio limón
  15. Caldo o agua
  16. Vino blanco 1 decilitro

Steps to make to make Albóndigas con salsa de mahonesa

  1. Preparamos la mezcla de la ternera picada con el perejil picado, el diente de ajo muy picado, el pan rallado, el huevo, la leche, un poco de pimienta, otro poquito de nuez moscada y un puñado de sal. Las medidas son aproximadas porque yo lo hago a ojo. Lo importante es que quede una mezcla muy jugosa. Mezclamos bien y dejamos una hora más o menos en el frigorífico para que se mezclen los sabores.
  2. Picamos la cebolla muy picada y la sofreímos con un poco de aceite hasta que se ponga transparente a fuego medio, añadimos una cucharadita rasa de harina para espesar la salsa y dejamos dorar un par de minutos removiendo bien. Añadimos el vino hasta que se evapore el alcohol y después añadimos el caldo o el agua y rectificamos de sal; tiene que haber suficiente caldo para cubrir las albóndigas.
  3. Mientras preparamos la salsa, hacemos las bolas y las enharinamos.
  4. Freímos las albóndigas con abundante aceite y las incorporamos a la salsa para que cueza unos 15 minutos todo junto y mientras preparamos el toque final.
  5. En un bol ponemos el zumo de medio limón y unas 4 cucharadas soperas con mahonesa (casera o industrial) y mezclamos bien hasta que la mezcla tenga una textura homogénea. Separamos un poco del caldo donde cuecen las albóndigas y lo incorporamos a la mezcla del limón y la mahonesa muy despacio para que no se corte y no se hagan grumos. Ligamos bien y añadimos a las albóndigas y dejamos cocer 5 minutos más y a disfrutar.

As your experience and also confidence expands, you will certainly discover that you have a lot more all-natural control over your diet plan and adapt your diet plan to your personal preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a bit basically hot, you can make straightforward adjustments to achieve this objective. In other words, begin making your recipes promptly. When it comes to basic cooking skills for beginners you do not require to discover them but only if you master some straightforward cooking techniques.

This isn't a total guide to fast as well as very easy lunch dishes however its great food for thought. Hopefully this will get your innovative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing too many heavy meals on your trip.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Prepare Homemade Albóndigas con salsa de mahonesa. Thanks so much for reading. I am confident you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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