Albondigones en salsa picantina

Albondigones en salsa picantina

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albondigones en salsa picantina. One of my favorites food recipes. This time, I will make it a bit tasty. This will be really delicious.

Albondigones en salsa picantina is one of the most favored of current trending foods on earth. It is simple, it's quick, it tastes delicious. It is enjoyed by millions every day. Albondigones en salsa picantina is something which I have loved my entire life. They are nice and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albondigones en salsa picantina, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albondigones en salsa picantina delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albondigones en salsa picantina is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albondigones en salsa picantina estimated approx 30 minutos.

To begin with this particular recipe, we must prepare a few components. You can cook Albondigones en salsa picantina using 14 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.

Albóndigas de carne mixta en una salsa de champiñones, vino blanco algo pincatita... deliciosa!!!

Ingredients and spices that need to be Take to make Albondigones en salsa picantina:

  1. 1000 gr carne picada mixta
  2. 1 bandeja champiñones (250 grs. aprox)
  3. 2 huevos
  4. 4 rebanas de pan del día anterior
  5. 1 vaso leche
  6. Perejil picado
  7. 1 cebolla rallada
  8. 1/2 cebolla rallada
  9. 2 dientes ajo
  10. 2 pastilla caldo concentrado de avecren
  11. 1 chorrito brandy
  12. Harina
  13. Aceite
  14. Pimienta y 1 vaso de vino blanco

Instructions to make to make Albondigones en salsa picantina

  1. En un bol poner el pan del día anterior o las rebanas de pan de molde cortado en cuadraditos (quitarle la corteza) y cubrir de leche para que se empape bien.
  2. En un bol grande poner la carne picada, echar los dos huevos (yo no los bato), la media cebolla rallada un puñado de perejil picado fresco, los ajos majados en un mortero con la sal, 1 cubito avecren, el orégano, pimienta y el pan escurrido (escurrirlo estrujándolo con la mano para quitar el exceso de leche).
  3. Con las manos bien limpias mezclar todo bien y dejar reposar 1 hora aproximadamente.
  4. Si veis que la textura de la carne no es homogénea, que no queda muy unida podéis echar un poco de pan rallado.
  5. Esto ayudará a que la carne quede más seca. Dejamos reposar durante una hora en la nevera. Mientras reposa la carne, en la cazuela donde vayáis a hacer las albóndigas, poner 2-3 cucharadas de aceite y poner a pochar la cebolla que tenemos rallada.
  6. Cocinarlo a fuego medio durante unos 10-15 min y añadir entonces los champis lavados y cortados en láminas.
  7. Salpimentar y cocinar durante otros 10-15 minutos, se van haciendo los champis, hacer "bolas " gordas, pasar por harina (sacudir el exceso de harina) y freírlas en una sartén con abundante aceite para "sellarlas"
  8. Bien doraditas, por fuera, ya que se terminarán de hacer en la salsa.
  9. Mientras vayáis friendo las albóndigas, pasar a un plato con papel de cocina para quitar el exceso de aceite y poner en la cazuela donde tenemos la cebolla, y los champis.
  10. Como ya estarán hechos... echar dos cucharadas de harina y remover hasta que veáis que no queda nada de harina.
  11. Entonces echar el vino blanco el otro cubito avecren y sal, 2 vasos de agua y remover.
  12. Añadir a la cazuela las albóndigas y si fuese necesario echar más agua para que las albóndigas queden cubiertas y dejar cocinar durante unos 15 minutos, echar un puñado de perejil y listas para comer!!!!
  13. Nosotros las acompañamos de un arroz blanco un poco picantito, estan mejor de un día para otro.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet plan to your individual preferences in time. Whether you want to offer a dish that uses less or more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make simple changes to achieve this objective. In other words, begin making your dishes on time. When it comes to basic food preparation skills for beginners you do not require to discover them but just if you understand some straightforward food preparation techniques.

This isn't a complete guide to quick as well as simple lunch recipes yet its great something to chew on. With any luck this will certainly get your innovative juices flowing so you can prepare delicious meals for your household without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Ultimate Albondigones en salsa picantina. Thanks so much for your time. I'm sure that you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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