Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional
Hey everyone, it's Louise, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to prepare a distinctive dish, Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional. One of my favorites food recipes. For mine, I'm gonna make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions every day. It is easy, it's fast, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional estimated approx 60 minutos.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional using 14 ingredients and 9 steps. Here is how you cook it.
Una salsa novedosa para unas albóndigas de siempre. Su elaboración es sencilla y los tiempos difieren si las hacemos en ollas GM , solo 20 minutos para freír y cocer, si las hacemos tradicional tardaremos unos 40 minutos en total. La preparación de las albóndigas nos llevará poco tiempo.
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional:
- ----- Ingredientes para las albóndigas:
- 1/2 kilo carne picada (ternera y cerdo)
- 150 grs jamón picado
- 100 grs pan duro picado
- 2 huevos
- ----- Ingredientes para la salsa:
- 1 cebolla
- 1 ajo
- 125 ml vaso medidor vino blanco
- 1 vaso medidor agua (solo para ollas GM), tradicional el agua que se necesite
- 100 grs paté
- 1/2 cucharada pimentón de La Vera agridulce
- 1/2 vaso medidor de aceite de oliva
- 1/2 pastilla caldo de carne
Instructions to make to make Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional
- MODO DE HACERLO OLLAS: Hacemos las albóndigas mezclando todos los ingredientes y las freímos pasándolas por harina, bien en la olla (menú freír) o bien en la Cecofry.
- Si hemos frito en la olla las albóndigas en ese mismo aceite echamos la cebolla troceada y el ajo entero.
- Programamos menú plancha 120ºC para que la cebolla se haga lentamente. Cuando haya tomado color echamos el paté y el pimentón, envolvemos bien y echamos el vino.
- Dejamos que evapore el alcohol, cancelamos menú y lo sacamos para triturar en la turmix.
- Echamos en la cubeta la salsa, las albóndigas, el agua, la pastilla de carne y las hojas de laurel. Programamos menú guiso, ½ presión, 130º, 8 minutos. Despresurizamos manualmente.
- En ese mismo aceite echamos la cebolla troceada y el ajo entero y a fuego lento dejamos que se hagan hasta que tome color la cebolla. Echamos entonces el paté y el pimentón y envolvemos bien.
- Agregamos el vino y dejamos que evapore el alcohol. Lo pasamos al vaso de la turmix y trituramos.
- Ponemos en una cazuela la salsa y añadimos agua, las albóndigas, la pastilla de carne y el laurel. Dejamos cocer hasta que estén tiernas las albóndigas.
- MODO DE HACERLO TRADICIONAL. Hacemos las albóndigas mezclando todos los ingredientes y las freímos pasándolas por harina, reservamos.
As your experience and self-confidence grows, you will find that you have extra natural control over your diet plan and adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a dish that makes use of less or more active ingredients or is a bit more or less spicy, you can make simple modifications to achieve this goal. Simply put, start making your recipes on time. As for fundamental food preparation skills for novices you do not require to discover them yet only if you master some straightforward cooking methods.
This isn't a full guide to quick as well as easy lunch dishes yet its good something to chew on. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Speedy Albóndigas en salsa de paté (sin nata) en ollas gme y gmf y tradicional. Thank you very much for reading. I am confident that you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment