Albóndigas con queso

Albóndigas con queso

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas con queso. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas con queso is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. They're fine and they look wonderful. Albóndigas con queso is something which I've loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con queso, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con queso delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas con queso is 4. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas con queso estimated approx 40 minutos.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas con queso using 12 ingredients and 6 steps. Here is how you cook that.

Porque se las llamará albóndigas si son como pelotas y que ricas con queso en su interior, que cuerpo más sandunguero tienen, prueba, prueba.

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas con queso:

  1. 250 Gr carne picada de Ternera
  2. 150 Gr carne magra de cerdo
  3. 300 Gr Queso mozzarella
  4. 100 Gr Queso Parmesano
  5. Sal
  6. Pimienta negra
  7. 1 Huevo
  8. Pan rallado
  9. 1 Diente ajo
  10. Perejil
  11. Harina blanca
  12. Aceite de oliva

Instructions to make to make Albóndigas con queso

  1. En un bol vamos a poner la carne picada de ternera y la de magro de cerdo también picada, y haremos un pequeño volcán con un agujero en su interior para proceder a poner el resto de ingredientes, el huevo lo pondremos entero (sin cascara por supuesto), un poco de pan rallado, el ajo muy picado o en su defecto, ajo en polvo, un puñado de perejil muy picado, y un poco de sal y una pizca de pimienta negra y 200 Gr del queso mozzarella.
  2. Cuando lo tengamos todo lo mezclaremos muy bien, y como no se tarda nada, cuando ya estemos procederemos a hacer pelotitas pequeñas bien apretaditas oséa, albóndigas.
  3. Ahora que ya tenemos las albóndigas terminadas las pondremos bien forradas de harina blanca, las enharinaremos muy bien para poder proceder a freírlas en una sartén con abundante aceite de oliva o en su defecto en la freidora, las tenemos que freír muy bien, luego las reservamos.
  4. En unas terrinas de barro u otro tipo de almacenaje que pueda ir al microondas, pondremos las albóndigas para cada comensal (persona), y le pondremos el resto de queso mozzarella y encima queso Parmesano y lo pondremos al microondas a plena potencia solo un par de minutos para que el queso de la parte superior se deshaga, y ya las podremos comer.
  5. NOTA: Las cantidades arriba mencionadas de queso se pueden aumentar dependiendo del gusto de cada uno, o incluso en vez de mozzarella en el interior de las albóndigas podemos poner el parmesano que tiene más cuerpo.
  6. En vez de queso Parmesano podemos poner otro tipo de queso que sea con buen cuerpo, que tenga un gusto un poco fuerte y se derrita bien con el calor, como el manchego

As your experience and self-confidence grows, you will certainly locate that you have much more natural control over your diet regimen and also adapt your diet to your individual tastes over time. Whether you want to serve a recipe that makes use of fewer or even more components or is a little bit essentially spicy, you can make straightforward modifications to achieve this objective. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. As for fundamental cooking skills for newbies you don't need to learn them however only if you grasp some straightforward cooking methods.

This isn't a full guide to quick and very easy lunch dishes yet its excellent something to chew on. Hopefully this will get your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that's going to wrap this up with this special food Easiest Way to Make Ultimate Albóndigas con queso. Thanks so much for your time. I'm sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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