Sepia con albóndigas

Sepia con albóndigas

Hello everybody, I hope you are having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a special dish, Sepia con albóndigas. It is one of my favorites. This time, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Sepia con albóndigas is one of the most popular of recent trending foods on earth. It's simple, it's fast, it tastes yummy. It's appreciated by millions daily. Sepia con albóndigas is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Sepia con albóndigas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Sepia con albóndigas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Sepia con albóndigas is 4 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this particular recipe, we have to first prepare a few components. You can have Sepia con albóndigas using 21 ingredients and 16 steps. Here is how you can achieve it.

#mirecetario En esta ocasión os traemos esta deliciosa receta de sepia con albóndigas, una receta muy sencilla de preparar, que te encantará por su sabroso sabor.

Con este plato, combinaremos ingredientes del mar y de montaña, los sabores de los cuales combinan a la perfección.

Ingredients and spices that need to be Take to make Sepia con albóndigas:

  1. 1 sepia mediana (700 gr)
  2. 1/2 cebolla
  3. 200 gr tomate triturado al natural
  4. 100 ml vino blanco
  5. 200 ml caldo de pescado caliente
  6. Aceite de oliva
  7. Ingredientes para las albóndigas:
  8. 300 g carne picada mixta de ternera y cerdo
  9. 1 huevo
  10. 1 diente ajo sin el germen
  11. Perejil picado
  12. 1 rebanada pan remojada en leche
  13. al gusto Sal y pimienta
  14. Harina de trigo para rebozarlas
  15. Ingredientes para la picada
  16. 1 diente ajo sin el germen
  17. 1 cucharada almendras tostadas
  18. perejil
  19. 1 poquito agua
  20. 1 cucharada avellanas tostadas
  21. 1 cucharada postre de piñone

Instructions to make to make Sepia con albóndigas

  1. Primero formaremos las albóndigas, mezclando la carne picada, el ajo, previamente picado, el perejil, el pan remojado en leche, el huevo, la sal y la pimienta al gusto.
  2. Mezclaremos todos los ingredientes bien y dejaremos reposar la masa, cubierta con papel film durante 30 minutos aproximadamente.
  3. Transcurrido este tiempo, formaremos bolas con la ayuda de una cuchara, las rebozaremos con harina de trigo y las reservaremos.
  4. Pelaremos y picaremos la cebolla y la reservaremos.
  5. Limpiaremos, lavaremos y trocearemos la sepia en trozos.
  6. Pondremos una cazuela al fuego, con un chorrito de aceite y cuando esté caliente, añadiremos las albóndigas y las dejaremos sofreír por todos los lados. Cuando las tengamos hechas, las retiraremos y las reservaremos.
  7. En la misma cazuela, añadiremos un poco más de aceite si es necesario, agregaremos la sepia y la dejaremos sofreír.
  8. Cuando esté dorada, la retiraremos de la cazuela.
  9. Añadiremos la cebolla, la dejaremos pochar e incorporaremos el tomate y una pizca de sal.
  10. Dejaremos hacer el sofrito, incorporaremos el vino y dejaremos que se vaya reduciendo el alcohol.
  11. Añadiremos la sepia, las albóndigas, los jugos de los dos y el caldo de pescado, la sal al gusto y dejaremos cocer a fuego lento, durante 20 minutos.
  12. Mientras tanto, preparamos la picada con el ajo, el perejil, los frutos secos y la sal al gusto.
  13. Cuando lo tengamos bien picado y mezclado, le añadiremos un poquito de agua, lo verteremos en el guiso y lo dejaremos durante aproximadamente 10 minutos más hasta que al pinchar la sepia notemos que esté tierna
  14. Rectificaremos el punto de sal, en el caso que sea necesario.
  15. Ya tendremos listo nuestra sepia con albóndigas lista para servir, no olvidaros del pan para mojar la salsa.
  16. Podemos dejarlo preparado de un día para otro.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have a lot more all-natural control over your diet as well as adapt your diet regimen to your personal tastes over time. Whether you want to serve a dish that makes use of less or more active ingredients or is a little bit more or less zesty, you can make easy modifications to accomplish this goal. To put it simply, start making your dishes on schedule. When it comes to basic food preparation abilities for beginners you do not require to discover them but only if you understand some basic cooking strategies.

This isn't a complete overview to quick and also very easy lunch recipes yet its great something to chew on. With any luck this will obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up for this exceptional food Recipe of Ultimate Sepia con albóndigas. Thank you very much for reading. I'm confident you will make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page on your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas en salsa

Albóndigas de brócoli, zanahoria, queso y cebolla

Guiso de pollo