Albóndigas a la jardinera

Albóndigas a la jardinera

Hello everybody, I hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Albóndigas a la jardinera. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas a la jardinera is one of the most favored of recent trending foods on earth. It is appreciated by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Albóndigas a la jardinera is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas a la jardinera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas a la jardinera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas a la jardinera is 2 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas a la jardinera estimated approx 60 min.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas a la jardinera using 22 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

os gustan las albóndigas?, a mí me encantan!,
hoy traigo una receta de albóndigas, muy fáciles de hacer,
rápidas y riquísimas, además quedan muy tiernas.

Son unas albóndigas a la jardinera, con la carne que es
mitad cerdo, mitad ternera y con una salsa con verduras, de ahí su nombre.

http://cocineandoconrosa.blogspot.com/2018/12/albondigas-la-jardinera.html

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas a la jardinera:

  1. Para las albóndigas:
  2. 300 gramos carne picada de ternera
  3. 300 gramos carne picada de cerdo
  4. 5 huevos
  5. 100 gramos pan rallado
  6. 2 dientes ajo
  7. Perejil picado fresco
  8. 1 vasito leche
  9. Sal
  10. Pimienta negra recién molida
  11. Para la salsa:
  12. 1 cebolla mediana
  13. 2 dientes ajo
  14. 3 tomates (yo utilizo kumato)
  15. 1 pimiento rojo
  16. 1 pimiento verde
  17. 1 zanahoria
  18. 250 gramos champiñones
  19. 250 gramos guisantes
  20. 1/2 litro caldo de carne
  21. Aceite de oliva virgen extra
  22. Sal

Instructions to make to make Albóndigas a la jardinera

  1. De las albóndigas:
  2. Primero preparamos la masa de las albóndigas mezclando en un bol, los dos tipos de carne picada, los huevos y el pan rallado.
  3. Los dos dientes de ajo, el perejil y la leche lo metemos en el vaso
    de la batidora, lo batimos bien y se lo añadimos al bol.
  4. Mezclamos muy bien todos los ingredientes, salpimentamos a nuestro gusto y dejamos reposar en la nevera hasta el día siguiente. Yo lo dejo toda la noche porque cogen más los sabores de la mezcla, pero si las queréis hacer el mismo día, con una hora es suficiente.
  5. Ponemos en un plato el vinagre y en otro harina para enharinar las albóndigas, nos mojamos bien las manos con vinagre ya que ésto nos ayudará a que la carne no se nos enganche en las manos y vamos cogiendo del bol la cantidad necesaria para hacer cada
    albóndiga, le damos la forma redondeada, las pasamos por harina
    y las vamos friendo y reservando en un plato. Importante no freírlas mucho, lo justo para que se hagan pero sin que se doren.
  6. De la salsa:
  7. En el mismo aceite de freír las albóndigas, ponemos la cebolla y los ajos previamente pelados y picados finos, lo dejamos un par de minutos y agregamos la zanahoria, igualmente pelada y cortada a cuadraditos. Ponemos una pizca de sal y lo dejamos rehogar todo junto hasta que veamos que la cebolla empieza a ponerse transparente.
  8. Mientras, vamos lavando, quitando las pepitas y cortando a cuadraditos los pimientos, y cuando veamos que la cebolla ya la tenemos lista, añadimos los pimientos, rehogamos un par de minutos más.
  9. Y es el momento de añadir los champiñones previamente lavados y cortados en 4 trozos cada uno, volvemos a remover todo bien y lo dejamos rehogar todo junto 15 minutos más, siempre a fuego lento.
  10. Rallamos los tomates y pasados los 15 minutos anteriores, añadiremos el tomate rallado, y los guisantes, mezclamos bien y dejamos 15 minutos más hasta que el tomate pierda su agua y se fría.
  11. Una vez las verduras estén tiernas, añadimos las albóndigas a la cazuela, y caldo de carne hasta cubrirlas, mezclamos bien para que el caldo se mezcle bien con la salsita de verduras y dejamos 5 minutos más. Si las dejamos 5 minutos nos quedarán muy tiernas, si las dejamos mucho tiempo lo único que conseguiremos es endurecerlas.

As your experience and also self-confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet regimen and adapt your diet to your personal tastes with time. Whether you wish to offer a recipe that uses less or more active ingredients or is a bit essentially hot, you can make simple adjustments to attain this objective. To put it simply, start making your dishes on time. As for basic food preparation skills for newbies you do not need to discover them but only if you understand some basic cooking strategies.

This isn't a complete overview to quick and also very easy lunch recipes however its excellent something to chew on. Hopefully this will certainly obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this exceptional food Recipe of Any-night-of-the-week Albóndigas a la jardinera. Thanks so much for your time. I am sure you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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