Albóndigas en salsa

Albóndigas en salsa

Hello everybody, it is Brad, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas en salsa. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.

Albóndigas en salsa is one of the most well liked of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Albóndigas en salsa is something that I've loved my whole life. They are fine and they look wonderful.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Albóndigas en salsa using 21 ingredients and 8 steps. Here is how you can achieve it.

En casa somos mucho de tomate frito casero y siempre que hacíamos albóndigas las hacíamos así pero me dio por probar a hacer una salsa para las albóndigas y últimamente, cuando las hacemos, las cocinamos así. Espero que os guste. ❤️
¡Feliz semana!

Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas en salsa:

  1. Para las albóndigas
  2. 1/2 kilo carne picada de cerdo y vacuno
  3. 1 diente ajo pequeño
  4. Pizca sal
  5. Pizca pimienta
  6. Pizca nuez moscada
  7. Pizca comino
  8. Perejil
  9. 2 huevos
  10. Pan rallado
  11. Harina
  12. Para la salsa
  13. 1 diente ajo
  14. 1/2 cebolla grande
  15. 2 zanahorias pequeñas
  16. 1 cucharada harina
  17. Chorrito vino blanco
  18. 1 vaso y ½ de agua
  19. Pizca sal y pimienta
  20. 2 cucharadas tomate frito
  21. 1 hoja laurel

Steps to make to make Albóndigas en salsa

  1. Vamos a hacer primero las albóndigas. Picamos muy fino el diente de ajo y lo añadimos a un bol grande en el que vamos a poner la carne picada, las especias, los huevos, la sal y la pimienta y lo removemos bien usando las manos. Cuando todos los ingredientes estén integrados vamos añadiendo poco a poco el pan rallado hasta tener una consistencia pegajosa pero no con excesivo pan para que no nos queden duras.
  2. En un plato ponemos dos cucharadas de harina. Cogemos una cucharada de la masa de carne y le damos forma de bola con las manos. Después, la rodamos por la harina y volvemos a moldear bien la albóndiga. Reservamos en otro plato y repetimos la operación con toda la carne restante.
  3. A continuación las freímos en una sartén con aceite de oliva y reservamos en otro plato con papel secante.
  4. Para la salsa: picamos el ajo y la cebolla y los añadimos a una olla con aceite de oliva. Doramos. Mientras, pelamos y lavamos las zanahorias y las cortamos en rodajas finas para añadirlas después a la olla.
  5. Cuando la zanahoria empiece a cambiar de color, añadimos las dos cucharadas de tomate frito. Removemos y poco después adjuntamos la cucharada de harina y removemos bien durante un par de minutos para que la harina se tueste un poco. Añadimos el chorrito de vino blanco y volvemos a remover.
  6. Agregamos el vaso y medio de agua y mezclamos bien. Lavamos la hoja de laurel y la añadimos a la olla y dejamos cocer a fuego medio-bajo removiendo de vez en cuando. Salpimentamos.
  7. Pasados unos diez minutos apartamos la olla del fuego, quitamos la hoja de laurel y pasamos la salsa por la batidora.
  8. Incorporamos a la olla las albóndigas que hemos frito previamente y removemos bien. Dejamos reposar un poco para que las albóndigas y la salsa se liguen bien y servimos. ¡Que aproveche! 🤗 Nosotros las acompañamos con patatas fritas pero se puede acompañar con una ensalada o con lo que queráis.

As your experience and also self-confidence expands, you will certainly locate that you have a lot more all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your personal tastes in time. Whether you wish to serve a recipe that utilizes fewer or more components or is a bit basically hot, you can make easy changes to accomplish this goal. To put it simply, start making your recipes on schedule. As for basic food preparation skills for newbies you don't require to learn them but only if you understand some easy food preparation methods.

This isn't a full overview to quick and very easy lunch recipes however its good food for thought. Hopefully this will get your imaginative juices flowing so you can prepare delicious meals for your family members without doing too many heavy meals on your journey.

So that's going to wrap it up with this exceptional food Simple Way to Prepare Favorite Albóndigas en salsa. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas de brócoli, zanahoria, queso y cebolla

Guiso de pollo