Albóndigas en salsa verde

Albóndigas en salsa verde

Hey everyone, it is John, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to make a special dish, Albóndigas en salsa verde. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas en salsa verde is one of the most popular of recent trending foods in the world. It's appreciated by millions daily. It is simple, it's quick, it tastes delicious. Albóndigas en salsa verde is something that I've loved my whole life. They are fine and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas en salsa verde, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas en salsa verde delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must prepare a few components. You can cook Albóndigas en salsa verde using 19 ingredients and 13 steps. Here is how you cook it.

Existen millones de recetas diferentes para cocinar albóndigas, ya que se pueden combinar con muchos ingredientes y con multitud de salsas.

Por este motivo, aunque la salsa verde, suela usarse para recetas de pescados, esta opción con albóndigas de carne, queda completamente deliciosa.

También podéis preparar las albóndigas de pescado, de las dos maneras, quedan deliciosas y no os olvidéis el pan para mojar en la salsa.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas en salsa verde:

  1. 500 gramos carne picada mezcla de ternera y cerdo
  2. 1/4 de cebolla rallada
  3. 1 rebanada pan
  4. 1 vasito leche
  5. pimienta negra
  6. sal
  7. 1 huevo tamaño L
  8. Perejil
  9. Harina de trigo para rebozarlas
  10. Aceite de oliva para freír
  11. Ingredientes para la salsa
  12. 1/2 cebolla rallada
  13. 1 diente ajo sin el germén
  14. Pimentón picante (cantidad al gusto)
  15. 100 ml vino blanco
  16. 3 cucharadas soperas perejil fresco picado
  17. 200 ml caldo o la misma cantidad de agua con media pastilla de caldo concentrado
  18. Sal
  19. Aceite de oliva

Instructions to make to make Albóndigas en salsa verde

  1. Para preparar estas riquísimas albóndigas, empezaremos remojando la rebanada de pan en la leche.
  2. En un bol, mezclaremos todos los ingredientes, para hacer las albóndigas: la carne picada, la cebolla previamente rallada, la pimienta, el perejil, la sal, el huevo y la rebanada de pan previamente escurrida.
  3. Amasaremos bien todos los ingredientes, para que nos queden bien integrados.
  4. Taparemos con papel film y dejaremos reposar la masa, durante 30 minutos aproximadamente, para que coja cuerpo.
  5. Transcurrido el tiempo de reposo, cogeremos pequeñas porciones de la masa, con la ayuda de una cuchara y les iremos dando forma redondeada. Cuando las tengamos, las pasaremos por harina y las reservaremos.
  6. Pondremos una cazuela al fuego con un aceite y cuando esté caliente añadiremos las albóndigas y las dejaremos dorar por todos los lados.
  7. Cuando estén doradas, las retiraremos y las reservaremos.
  8. En la misma cazuela, incorporaremos la cebolla y el ajo, previamente rallados y los dejaremos pochar.
  9. Incorporaremos el pimentón, removeremos y enseguida añadiremos el vino, dejaremos reducir el alcohol.
  10. A continuación, agregaremos el caldo, la sal, las albóndigas y el perejil picado y removeremos.
  11. Dejaremos al fuego, hasta que las albóndigas, terminen de hacerse y la salsa se haya espesado ligeramente.
  12. Si vemos que nos queda poca salsa, podemos añadir un poco más de caldo o agua y rectificaremos el punto de sal.
  13. Las podemos dejar preparadas de un día para otro.

As your experience and self-confidence expands, you will certainly find that you have more all-natural control over your diet as well as adapt your diet plan to your individual preferences gradually. Whether you wish to offer a dish that uses less or even more components or is a bit essentially hot, you can make basic modifications to attain this goal. Simply put, start making your recipes promptly. As for fundamental food preparation abilities for beginners you don't need to discover them yet just if you understand some simple food preparation methods.

This isn't a full guide to quick as well as simple lunch dishes yet its good food for thought. Ideally this will certainly get your imaginative juices moving so you can prepare scrumptious meals for your household without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Steps to Prepare Super Quick Homemade Albóndigas en salsa verde. Thanks so much for reading. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas en salsa

Albóndigas de brócoli, zanahoria, queso y cebolla

Guiso de pollo