Albóndigas con tomate

Albóndigas con tomate

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Albóndigas con tomate. It is one of my favorites. This time, I am going to make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas con tomate is one of the most well liked of recent trending foods on earth. It's appreciated by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Albóndigas con tomate is something which I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas con tomate, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas con tomate delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

To get started with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas con tomate using 23 ingredients and 5 steps. Here is how you cook that.

Un plato al que nadie se resiste, conocéis a alguien que no le gusten las albóndigas?jejejeje, son ideales para tener un buen táper en la nevera y vamos sacando, la pena es cuando ves que se están acabando, pero eso se soluciona haciendo más jajjaja. Vamos a la cocina familia.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas con tomate:

  1. Para la salsa de tomate
  2. 800 gr tomate triturado
  3. 1 cebolla
  4. 2 dientes ajo
  5. 1 pimiento verde
  6. 1 zanahoria grande
  7. 1 cdta orégano
  8. sal y pimienta
  9. 2 cdas soja
  10. aceite de oliva
  11. 2 cdta azúcar
  12. 1 hoja laurel
  13. Para las albóndigas
  14. 1 kilo carne de ternera picada o mezcla
  15. 1 cebolla
  16. 2 dientes ajo
  17. 1 zanahoria
  18. perejil fresco picado
  19. 2 huevos
  20. 4 cdas colmadas de pan rallado
  21. sal y pimienta
  22. harina para rebozar
  23. aceite para freír

Instructions to make to make Albóndigas con tomate

  1. La carne yo siempre la aliño del día de antes, toma más sabor, picamos la cebolla, los ajos y la zanahoria con el procesador de alimentos, muy picadito y el perejil, un buen matojo, añadimos a la carne, con la sal y pimienta y los huevos y mezclamos bien, añadimos el pan rallado y volvemos a mezclar, llevamos a la nevera bien tapado, si no lo habéis echo el día de antes, dejar reposar la carne por lo menos 4 horas,
  2. Vamos tomando porciones de carne con una cuchara para que nos salgan más o menos del mismo tamaño y vamos haciendo las bolas, cuando las tengamos todas las pasamos por harina y las freímos en aceite caliente, solo un golpe, no las dejéis mucho que se nos secara la carne, y las vamos pasando a una fuente con papel de cocina para quitar el exceso de grasa y reservar.
  3. La salsa de tomate yo siempre tengo ya echa, porque hago cantidad y la emboto, en otra receta os pondré para envasar.
  4. Ponemos un fondo de aceite y pochamos la cebolla y los ajos con un poco de sal, cuando esté añadimos el pimiento y la zanahoria picados y sofreímos, añadimos el laurel, sal y pimienta y el tomate, el orégano, azúcar y la soja y dejamos cocinar unos 25 minutos, pasado el tiempo retiramos el laurel y trituramos la salsa, llevamos a fuego, añadimos las albóndigas y dejamos cocinar unos 10 minutos y apartar.
  5. Las podéis acompañar con arroz, patatas fritas, verduras, lo que queráis, yo en esta ocasión puse patatas fritas confitadas al ajo que sabéis que me encantan, servir bien caliente con un poco de perejil picado y una buena barra de pan jajjajaja y a disfrutar. Tevasapuntar.

As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly locate that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a dish that makes use of fewer or more ingredients or is a little bit more or less hot, you can make easy modifications to achieve this objective. In other words, begin making your recipes on schedule. When it comes to standard cooking skills for novices you don't require to learn them but only if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a complete overview to fast as well as simple lunch dishes yet its excellent food for thought. Hopefully this will certainly get your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family members without doing a lot of square meals on your trip.

So that is going to wrap this up for this special food Recipe of Award-winning Albóndigas con tomate. Thanks so much for your time. I am confident you can make this at home. There is gonna be more interesting food at home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

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