Albóndigas estilo Cani

Albóndigas estilo Cani

Hello everybody, it's me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas estilo Cani. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas estilo Cani is one of the most well liked of current trending foods in the world. It is appreciated by millions every day. It is simple, it is quick, it tastes yummy. Albóndigas estilo Cani is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas estilo Cani, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas estilo Cani delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas estilo Cani is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas estilo Cani using 8 ingredients and 11 steps. Here is how you can achieve that.

El nombre podría ser perfectamente albóndigas guisadas, pero la receta es de Cani, la niñera de mi mujer y sus hermanos. A día de hoy, cada vez que vamos a verla aún se las sigue haciendo. Espero que os gusten tanto como a mi familia


#cookpadmycook

Ingredients and spices that need to be Prepare to make Albóndigas estilo Cani:

  1. 750 g carne picada de ternera
  2. 250 g carne picada de cerdo
  3. 2 cebollas
  4. 2 huevos
  5. 4 rebanadas pan de molde
  6. 1 vaso vino blanco
  7. 2 pastillas caldo de carne
  8. 500 g fondo de pollo

Steps to make to make Albóndigas estilo Cani

  1. Empezamos rallando una cebolla para obtener una especie de puré. Añadimos un poco de aceite de oliva y la freímos lentamente
  2. Pasados unos 20-30 minutos se consigue un color tostado en el puré. Dejamos enfriar
  3. Mientras se enfría la cebolla mojamos el pan de molde en leche
  4. A continuación, procedemos a la mezcla de la carne picada, los huevos, las rebanadas de pan mojadas en leche, la cebolla tostada, sal y pimienta. Dejamos la mezcla en la nevera hasta el momento de hacer las alb
  5. Pasada una hora, hacemos las albóndigas y las pasamos por harina
  6. Las freímos brevemente en aceite de oliva y luego las dejamos en una bandeja con papel absorbente para eliminar el exceso de grasa
  7. Una vez marcadas, procedemos a guisarlas. Empezamos haciendo un sofrito de cebolla picada muy fina (se puede rallar como el paso 1)
  8. Una vez frita la cebolla, añadimos una cucharada colmada de harina que tostaremos durante un par de minutos. Luego ponemos las 2 pastillas de caldo y el vaso de vino blanco que dejaremos hervir un par de minutos para evaporar el alcohol
  9. Hora del guiso: añadimos las albóndigas marcadas y las cubrimos con el fondo de pollo (ver receta de este básico). Las guisamos a fuego lento durante 45 minutos removiendo de tanto en tanto
  10. Pasado el tiempo de guiso, ya podemos hincarle el diente a estas sabrosas albóndigas o dejarlas reposar para el día siguiente para que todos los sabores se integren. Os aseguro que vale la pena esperar
  11. Lo bueno de estas recetas, es que vale la pena hacer más raciones y congelarlas para otros días que no tienes tanto tiempo

As your experience as well as confidence expands, you will locate that you have much more natural control over your diet regimen and adjust your diet plan to your individual preferences in time. Whether you wish to offer a recipe that makes use of less or even more active ingredients or is a little basically hot, you can make straightforward adjustments to accomplish this objective. To put it simply, begin making your recipes on schedule. When it comes to basic cooking abilities for novices you don't need to discover them yet only if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a total overview to quick and very easy lunch dishes yet its great food for thought. With any luck this will obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your family members without doing too many square meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this special food Recipe of Super Quick Homemade Albóndigas estilo Cani. Thanks so much for reading. I'm confident that you can make this at home. There is gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas en salsa

Albóndigas de brócoli, zanahoria, queso y cebolla

Guiso de pollo