Albóndigas a la jardinera
Hey everyone, hope you're having an incredible day today. Today, I'm gonna show you how to make a special dish, Albóndigas a la jardinera. One of my favorites. For mine, I am going to make it a bit unique. This will be really delicious.
Albóndigas a la jardinera is one of the most popular of current trending foods on earth. It is appreciated by millions every day. It's simple, it's fast, it tastes yummy. They're nice and they look wonderful. Albóndigas a la jardinera is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Albóndigas a la jardinera, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas a la jardinera delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Albóndigas a la jardinera is 5 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas a la jardinera estimated approx 60 min.
To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas a la jardinera using 21 ingredients and 14 steps. Here is how you can achieve that.
Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas a la jardinera:
- 1 lata guisantes pequeña
- 1 lata champiñones laminados
- 1/2 pimiento verde
- 1/4 pimiento rojo
- 1/2 cebolla grande
- 2 zanahorias medianas
- bote pequeño Tomate frito casero
- 1/2 cucharadita Pimentón de La Vera dulce
- Vino blanco
- Aceite
- 1 pastilla Avecrem
- Agua
- Masa carne:
- 1/2 kilo carne picada (vacuno y cerdo)
- 2 cucharadas 3 de Pan rallado
- 1 rebana de pan bimbo
- Leche
- 1 huevo
- Sal, ajo y perejil, pimienta y tomillo seco
- Aceite de oliva
- Harina para rebozar las albóndigas
Instructions to make to make Albóndigas a la jardinera
- Empezaremos haciendo la masa de las albóndigas. En un bol pondremos la carne, el huevo, 2 cucharadas de pan rallado aproximadamente, la verdad que yo lo hago a ojo. Pondremos la sal, el ajo y perejil, la pimienta y el tomillo, un chorrito de aceite, y la rebanada de pan, que la empaparemos en leche.
- Mezclaremos todo muy bien y la rebanada de pan la iremos desmenuzando mientras amasamos toda la mezcla.
- La mezcla no tiene que quedar pegajosa. Si quedará, añadiremos más aceite u otro huevo.
- Una vez bien mezclado todo, iremos haciendo las bolitas. La medida de las albóndigas las haréis a gustos, yo las hago medianitas.
- Una vez que tengamos todas las albóndigas hechas las pasaremos por harina y en una olla con el fondo cubierto de aceite las iremos friendo y reservando.
- Por otro lado ya tendremos hecha una Mise en place de las verduras: la cebolla, los pimientos y las zanahorias las habremos cortado en bronoise.
- Una vez fritas las albóndigas, pondremos en ese mismo aceite a freír toda la verdura con el chorrito de vino
- Dejaremos pochar, cuando ya veamos que está, pondremos la 1/2cucharadita de pimentón de La Vera removeremos rápido y seguidamente añadiremos el bote de tomate frito casero. En ese mismo bote, lo llenaremos con un chorrito de agua que también incorporaremos. Eso lo hacemos para que la salsa no esté tan espesa y nos pueda cubrir todas las albóndigas.
- Dejaremos cocer 5 minutos, pondremos una pastilla de Avecrem y por último añadiremos las albóndigas fritas.
- Dejaremos cocer a fuego lento. Removiendo de tanto en tanto. Rectificaremos de sal y pimienta.
- Una vez que la acidez del tomate se haya ido, estarán listas.
- A mí me gustan que pueda reposar un poco antes de comerlas, pues así cogen más gusto.
- Sólo me queda deciros.
- BUEN PROVECHO!! 😋😋
As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have more all-natural control over your diet plan and also adapt your diet to your individual preferences with time. Whether you want to serve a recipe that makes use of less or more active ingredients or is a little more or less zesty, you can make easy modifications to attain this objective. In other words, start making your dishes promptly. When it comes to standard cooking abilities for beginners you do not require to discover them yet only if you understand some basic cooking methods.
This isn't a complete overview to quick and simple lunch dishes but its excellent food for thought. Hopefully this will obtain your creative juices streaming so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your trip.
So that's going to wrap this up for this exceptional food How to Prepare Super Quick Homemade Albóndigas a la jardinera. Thank you very much for your time. I am confident that you will make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to save this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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