Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas

Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas

Hello everybody, hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas. One of my favorites. This time, I am going to make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas is one of the most well liked of current trending foods on earth. It's enjoyed by millions daily. It's simple, it is quick, it tastes delicious. They are nice and they look wonderful. Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas is something that I've loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas is 6 raciones (aunque al final solo fue para uno). So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas estimated approx 45 - 60 minutos.

To get started with this recipe, we have to prepare a few ingredients. You can cook Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas using 17 ingredients and 15 steps. Here is how you cook that.

Os sorprenderá su sabor. No es un plato contundente de albóndigas. Éstas son muy ligeras. No están nada mal.
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Ingredients and spices that need to be Take to make Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas:

  1. Albóndigas
  2. 1 sepia de unos 500–600 g.
  3. 1 huevo
  4. 75 g. pan rallado
  5. 50 ml. leche
  6. 1/2 cucharadita sal
  7. 1/4 cucharadita canela molida
  8. 1 cucharada perejil picado
  9. 1 clara para rebozar
  10. Salsa de pimientos del Piquillo
  11. 2 cucharadas aceite
  12. 1 diente ajo
  13. 200 g. pimientos del piquillo en su jugo
  14. 20 g. mantequilla
  15. 1 cucharada brandy
  16. Al gusto sal
  17. Al gusto pimienta negra

Steps to make to make Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas

  1. Ingredientes
  2. Empezamos limpiando y secando bien la sepia. Cortaremos en trozos. Picaremos lo más finamente posible y reservaremos en un bol.
  3. Agregamos el pan rallado, la leche, el ajo, el perejil, el huevo batido, la sal y la canela. No importa el orden.
  4. Removeremos bien para que quede todo completamente integrado. Si vemos que queda poco espesa, añadiremos más pan rallado. Dejamos reposar un poco para que el pan rallado actúe.
  5. Precalentamos el horno a 180º y forramos una bandeja apta para el horno con una hoja de papel sulfurizado.
  6. Vamos formando bolitas con porciones de masa de sepia y las rebozamos en la clara. Mejor mojarse las manos en ella e ir formando así las bolitas.
  7. Las depositamos en la bandeja preparada y horneamos unos 10 minutos hasta que empiecen a dorarse (Al final veis poca cantidad. Las restantes fueron directas a la cazuela. Las prefirieron en un guiso de patatas. Pero esa ya otra receta jejejejeje).
  8. Ya nuestras albóndigas están listas. Preparamos la salsa de piquillos.
    Ponemos el aceite en una sartén y dejamos que coja temperatura.
  9. Mientras tanto pelamos y rallamos el diente de ajo.
  10. Cuando el aceite esté caliente doramos en él el ajo. Cuidado no vaya a quemarse.
  11. Los pimientos junto con su jugo, directos a la sartén. Rehogamos para que queden impregnados con ajo y añadimos la mantequilla.
  12. Cuanto esté bien disuelta, agregamos el brandy y dejamos que el alcohol se evapore completamente.
  13. Salpimentamos y dejamos que el pimiento se ablande.
  14. Trituramos con ayuda de una batidora y reservamos hasta el momento de emplatar.
  15. Acompañamos con un puré de patatas hecho con patatas cocidas al vapor, aplastadas y aliñadas. ¡Buen provecho!

As your experience as well as confidence expands, you will discover that you have a lot more all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a dish that uses fewer or even more components or is a little essentially hot, you can make easy changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes promptly. When it comes to fundamental food preparation abilities for novices you don't require to discover them yet just if you master some simple food preparation strategies.

This isn't a complete guide to fast and simple lunch recipes however its excellent food for thought. Ideally this will certainly obtain your imaginative juices streaming so you can prepare delicious dishes for your family without doing a lot of square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this exceptional food Easiest Way to Make Perfect Albóndigas de Sepia en salsa de piquillos y puré de patatas. Thanks so much for your time. I'm confident you can make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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