Albóndigas de Madre

Albóndigas de Madre

Hello everybody, it's Brad, welcome to our recipe site. Today, I'm gonna show you how to make a distinctive dish, Albóndigas de Madre. It is one of my favorites food recipes. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Albóndigas de Madre is one of the most favored of recent trending meals in the world. It's appreciated by millions daily. It's easy, it's fast, it tastes yummy. They are fine and they look wonderful. Albóndigas de Madre is something that I have loved my entire life.

Many things affect the quality of taste from Albóndigas de Madre, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Albóndigas de Madre delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Albóndigas de Madre is 3 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Albóndigas de Madre estimated approx 1 hora.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few components. You can have Albóndigas de Madre using 12 ingredients and 4 steps. Here is how you cook that.

Las albóndigas no tienen ningún secreto ni demasiada complicación, sólo necesitamos tiempo, paciencia y amor a los pocos ingredientes que le vayamos a echar, yo las hago en dos tiempos dependiendo si aprovecho la salsa de otro guiso o si la hago al mismo tiempo, lo cual lleva más trabajo.
Mi madre solía añadir nuez moscada natural , pero se supone que para la creación y para su diversidad cualquier especia o ingrediente le va bien, mi consejo es añadir el pan con miga joven, leche y alguna otra especia, pimienta en grano u orégano, mezclar bien la carne y dejar reposar en el frigorífico.
Cuando la saquemos podemos añadirle ajo y perejil picado y volverlo a dejar reposar, esos son mis dos tiempos.
Recuerdo que mi madre las hacía con salsa tomate, pero recuerdo sus huesudas y finas manos amasar y amasar, mezclando hasta la perfección todos los ingredientes y tal vez desde la misma cocina donde yo he preparado estas albóndigas, su aroma y su sabor le hayan llegado allá donde ella está.

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Albóndigas de Madre:

  1. 450 gramos carne picada mezclada
  2. Pimiento tricolor
  3. 1 cebolla blanca
  4. 2-3 dientes ajo morado
  5. 2 tomates de ramallet
  6. 1 puñado perejil fresco
  7. Especias, sal, pimienta, nuez moscada, orégano
  8. 1 vasito vino blanco seco
  9. 1/2 barra pan con su miga
  10. 1/2 vaso -1 vaso de leche
  11. Opcional :1 huevo
  12. Aceite de oliva virgen

Steps to make to make Albóndigas de Madre

  1. Mezclar la carne con las especias, el pan y la leche, mezclar bien y dejar reposar
  2. Preparar la salsa de verduras, trocear bien todos los ingrdientes, dejar pochar hasta que esté blandito y añadir el vaso de vino blanco, dejar reducir y pasar el turmix. Al mismo tiempo estaba preparando una crema de verduras con calabaza, y le añadí un buen cazo. De ahí el color anaranjado. 👌✌
  3. Una vez mezcladas las especias con la carne y dejado reposar, enharinamos ligeramente las albóndigas ya preparadas con el toque del ajo y perejil picado y echamos a freír a fuego medio para que no se nos quemen, es muy importante no hacerlas de una vez, ya que las albóndigas deben acabarse junto con la salsa en los últimos minutos de su preparación.
  4. Finalmente, yo que suelo usar bastante aceite retiro el sobrante y cuando apenas he retirado este, cubro las albóndigas con la salsa y dejo integrarse todo por unos cinco -siete minutos más, de modo que la carne de las Bolitas quede suave y no seca, sabiendo cada cosa en su justa medida. Guarden media barra de pan para mojar con la salsa y descorchen una buena botella de vino tinto, sean generosos con ustedes mismos y si se lo pueden permitir, compren un vino de más de seis euros, lo merecen.

As your experience and confidence expands, you will certainly locate that you have extra natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a recipe that uses less or even more active ingredients or is a little bit basically zesty, you can make simple modifications to achieve this objective. To put it simply, start making your recipes on time. As for standard food preparation skills for newbies you don't need to discover them however just if you understand some easy food preparation methods.

This isn't a total guide to fast as well as easy lunch dishes however its great food for thought. Ideally this will obtain your imaginative juices moving so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your journey.

So that is going to wrap it up for this special food How to Make Homemade Albóndigas de Madre. Thank you very much for reading. I am sure that you can make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Remember to bookmark this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Albóndigas en salsa de tomate picante